S.C. Compania Grafic Advertising SRL  (www.MotoAccesorii.ro) este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sub numarul 32051.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. www.MotoAccesorii.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: emitere facturi si adrese de livrare in vederea livrarii comenzilor.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare in scopul emiterii de facturi si adrese de livrare in vederea livrarii comenzilor. Refuzul dvs. determină imposibilitatea lansarii unei comenzi in magazinul online.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoane fizice si persoane juridice.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Astfel, www.MotoAccesorii.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale..

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la www.MotoAccesorii.ro prin intermediul adresei de email: comenzi@motoaccesorii.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Comunicatii Electronice

 

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail, inseamna ca dumneavoastra comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:

- sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;

- sa agreati mesajele postate de noi pe magazinul www.MotoAccesorii.ro

- ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

 

Impresii, Comentarii, Comunicari Diverse

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. www.MotoAccesorii.ro isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

 

Informatii corecte si complete


In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa-ti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea asupra comenzilor personalizate


In cazul incarcarii pe site in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii,sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.

 

Imbunatatiri permanente


Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Solutionarea Litigiilor

Proprietarii www.MotoAccesorii.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 

Proprietate intelectuala


Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, butoane, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a S.C. Compania Grafic Advertising S.R.L si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul scris al S.C. Compania Grafic Advertising S.R.L

 

Confidentialitate

 

www.MotoAccesorii.ro respecta confidentialitatea datelor introduse de dumneavoastra. Astfel, nu vom transmite datele dvs. personale catre terti sub nicio forma:  www.MotoAccesorii.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de E-Mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site fara acordul dumneavoastra explicit. Informatiile despre Dumneavoastra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:

 

- procesarea comenzilor;

- oferirea de produse si/sau servicii;

- solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;

- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor din www.MotoAccesorii.ro si ale distribuitorilor sai;

- inregistrarea informatiilor despre dumneavoastra in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor si a altor beneficii.

 

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre va solicitam respectuos sa intrerupeti demersul Dvs. si sa nu mai utilizati in continuare acest magazin online.


Modalitati de plata:


- Plata la livrare  ( se achita cash curierului in momentul in care primiti coletul).

- Plata cu card  ( se achita cu cardul bancar online in momentul in care lansati comanda).

Pentru platile cu cardul toate comisioanele sunt suportate de MotoAccesorii.ro

Modalitati de livrare:

Expediere prin Curierat Rapid .

Taxele de transport pentru expedierea prin Curierat Rapid/Posta Prioripost sunt 22 lei.

Comenzile lansate pana-n ora 14:00 de luni pana vineri vor pleca de la noi in aceeasi zi cu data comenzii.

Comenzile lansate dupa ora 14:00 vor pleca de la noi a doua zi.

Durata de expediere este de 1 - 3 zile lucratoare.

Expedierile in localitatile din afara ariei de acoperire a Fan Courier ( care presupun km exteriori ) vor avea taxa fixa de livrare in valoare de 40 lei.


Ne puteti returna produsul cumparat si achitat in termen de 14 zile de la primirea acestuia, in urmatoarele situatii:


- Produsul este deteriorat sau defect;


- Ati primit alt produs decat cel comandat;


Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegere doua optiuni:


1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: comenzi@motoaccesorii.ro


2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.


RETURNAREA PRODUSULUI


- Produsul trebuie returnat, pe cat posibil, in ambalajul original.


- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.


- Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.


- Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.


Produsul nu se despagubeste daca:


- Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;


- Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;


- Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.


Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.


Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la noi.